NJOHURI BAZË MBI RAMAZANIN

(Për të hapur linket/lidhjet e mëposhtme, klikoni mbi linkun e dëshiruar!)


70 ÇËSHTJE NË LIDHJE ME AGJËRIMIN


ETIMOLOGJIA DHE MIRËSITË E RAMAZANIT


AGJËRIMI I PERSONIT QË NUK FAL NAMAZIN


LËNIA PA ARSYE E AGJËRIMIT TË RAMAZANIT


KUJT I OBLIGOHET RAMAZANI E KUJT JO


KUSH NUK E KA DETYRIM AGJËRIMIN


SHTYLLAT E AGJËRIMIT TË RAMAZANIT


GJËRAT QË NUK E PRISHIN AGJËRIMIN


CAKTIMI I RAMAZANIT ME SHIKIMIN E HËNËS


SI CAKTOHET RAMAZANI PO NUK U PA HËNA


LLOGARITJA E RAMAZANIT ASTRONOMIKISHT


AGJËRIMI I RAMAZANIT SIPAS KOMUNITETIT


Vijon…