JETA E VËRTETË – FETVA DHE STUDIME ISLAME

“Jeta e kësaj bote, nuk është gjë tjetër, veçse argëtim dhe lojë. Ndërsa jeta e botës tjetër, pikërisht ajo është Jeta e Vërtetë. Veç sikur ta dinin!” (Kuran, El-Ankebut: 64)
Uncategorized, DISPOZITAT E ABDESIT, QËLLIMI-NIJETI, LARJA E GJYMTYRËVE TË ABDESIT

ABDESI-OBLIGIMET ME OSE PA KONSENSUS

Numri i fetvasë: 422 ABDESI-OBLIGIMET ME OSE PA KONSENSUS Kategoria: DISPOZITAT E ABDESIT 645 shfletues/klikues ABDESI-OBLIGIMET ME OSE PA KONSENSUS Pyetje: ABDESI-OBLIGIMET...

Lexo më shumë
17 Pri 2024
AGJËRIMI VULLNETAR, MIRËSITË E DITËVE-MUAJVE-KOHËVE

AGJËRIMI I ASHURASË NË DITËN…

Numri i fetvasë: 421 AGJËRIMI I ASHURASË NË DITËN E PREMTE Kategoria: AGJËRIMI VULLNETAR 645 shfletues/klikues AGJËRIMI I ASHURASË NË DITËN...

Lexo më shumë
19 Kor 2023
AGJËRIMI VULLNETAR, MIRËSI TË TJERA TË DITËVE-MUAJVE-KOHËVE, MIRËSITË E DITËVE-MUAJVE-KOHËVE

DATA AGJËRIMI VULLNETAR TË VITIT…

Numri i fetvasë: 420 DATA AGJËRIMI VULLNETAR TË VITIT 2024 Kategoria: AGJËRIMI VULLNETAR 645 shfletues/klikues DATA AGJËRIMI VULLNETAR TË VITIT 2024...

Lexo më shumë
18 Kor 2023
AGJËRIMI VULLNETAR, MIRËSI TË TJERA TË DITËVE-MUAJVE-KOHËVE

DATA AGJËRIMI VULLNETAR VITI 1445…

Numri i fetvasë: 419 DATA AGJËRIMI VULLNETAR VITI 1445 HIXHRI Kategoria: AGJËRIMI VULLNETAR 645 shfletues/klikues DATA AGJËRIMI VULLNETAR VITI 1445 HIXHRI...

Lexo më shumë
18 Kor 2023
MIRËSI TË TJERA TË DITËVE-MUAJVE-KOHËVE

MUAJI DHUL HIXHE-NJOHURI KRYESORE

Numri i fetvasë: 418 MUAJI DHUL HIXHE-NJOHURI KRYESORE Kategoria: MIRËSITË E DITËVE-MUAJVE-KOHËVE 645 shfletues/klikues MUAJI DHUL HIXHE-NJOHURI KRYESORE  Pyetje: MUAJI DHUL...

Lexo më shumë
18 Qer 2023
AGJËRIMI VULLNETAR

NDËRPRERJA E AGJËRIMIT VULLNETAR

Numri i fetvasë: 417 NDËRPRERJA E AGJËRIMIT VULLNETAR Kategoria: AGJËRIMI VULLNETAR 645 shfletues/klikues NDËRPRERJA E AGJËRIMIT VULLNETAR  Pyetje: NDËRPRERJA E AGJËRIMIT...

Lexo më shumë
24 Pri 2023
ETIKA E AGJËRIMIT

PASI HA IFTAR KUPTON SE…

Numri i fetvasë: 416 PASI HA IFTAR KUPTON SE KA PERËNDUAR Kategoria: ETIKA E AGJËRIMIT 645 shfletues/klikues PASI HA IFTAR KUPTON...

Lexo më shumë
19 Pri 2023
PËRSHKRIMI I NAMAZIT TË BAJRAMIT

FORMA E FALJES SË NAMAZIT…

Numri i fetvasë: 415 FORMA E FALJES SË NAMAZIT TË BAJRAMIT Kategoria: PËRSHKRIMI I NAMAZIT TË BAJRAMIT 645 shfletues/klikues FORMA E...

Lexo më shumë
19 Pri 2023
AGJËRIMI VULLNETAR, MIRËSI TË TJERA TË DITËVE-MUAJVE-KOHËVE

AGJËRIMI I MUHARREMIT KUNDREJT SHABANIT

Numri i fetvasë: 414 AGJËRIMI I MUHARREMIT KUNDREJT SHABANIT Kategoria: AGJËRIMI VULLNETAR 645 shfletues/klikues AGJËRIMI I MUHARREMIT KUNDREJT SHABANIT  Pyetje: AGJËRIMI...

Lexo më shumë
30 Kor 2022
AGJËRIMI VULLNETAR, MIRËSI TË TJERA TË DITËVE-MUAJVE-KOHËVE

DATA AGJËRIMI VULLNETAR TË VITIT…

Numri i fetvasë: 413 DATA AGJËRIMI VULLNETAR TË VITIT 2023 Kategoria: AGJËRIMI VULLNETAR 645 shfletues/klikues DATA AGJËRIMI VULLNETAR TË VITIT 2023...

Lexo më shumë
29 Kor 2022
↓
Scroll to Top