JETA E VËRTETË – FETVA DHE STUDIME ISLAME

“Jeta e kësaj bote, nuk është gjë tjetër, veçse argëtim dhe lojë. Ndërsa jeta e botës tjetër, pikërisht ajo është Jeta e Vërtetë. Veç sikur ta dinin!” (Kuran, El-Ankebut: 64)

VARRI ËSHTË BANKOMATI

VARRI ËSHTË BANKOMATI


O njeri, që pas dynjasë u harrove,

Dhe të mashtroi lakmia pa kufi,

A s’e din se vdekja vjen në befasi,

Dhe bankomati i mundit tënd është varri.


Përpiloi: Altin Torba

Inspiruar nga versione simotra në arabisht (me ndërhyrje).

Shpërndajeni Fjalën e Mirë:
↓
Scroll to Top