JETA E VËRTETË – FETVA DHE STUDIME ISLAME

“Jeta e kësaj bote, nuk është gjë tjetër, veçse argëtim dhe lojë. Ndërsa jeta e botës tjetër, pikërisht ajo është Jeta e Vërtetë. Veç sikur ta dinin!” (Kuran, El-Ankebut: 64)

NATA E PARË E VARRIT

NATA E PARË E VARRIT


E ndryshova një natë shtratin tim,

E rehat s’kam gjet,

Po nata e parë e varrit,

Pashi Allahun!- më thoni: Si do të jetë?!


Përpiloi: Altin Torba

Inspiruar nga versione simotra në arabisht (me ndërhyrje).

Shpërndajeni Fjalën e Mirë:
↓
Scroll to Top