PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET

Numri i konsultës: 1

Kategoria: FËMIJËT-PROBLEMATIKAT ME TË FOLURIN

PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET

 Pyetje: PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET

Jam mamaja e një djali të vogël dy vjeç e gjysmë. Zoti ma ka dhënë djalin si drita dhe e falënderoj çdo ditë Allahun për fëmjëm tim që e ka krijuar siç di vetëm Zoti. Por djali nuk do që të flasë. Edhe pse di dhe kupton shumë, ai nuk po flet. Vjehrra ime ka pyetur një herë një hafize dhe ajo i ka thënë se djali ka marr ograk. Pyetja ime është, se çfarë është ograku dhe a mundet një fëmijë kaq i vogël me u ogradis?

 Përgjigjja: PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET

Falënderimi absolut i takon Allahut! Mëshira, lavdërimi edhe paqja qofshin mbi të Dërguarin e Allahut!

Lexoni më tepër

PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET Read More »