NJOHURI KRYESORE MBI ASHURANË

Numri i fetvasë: 222 NJOHURI KRYESORE MBI ASHURANË Kategoria: AGJËRIMI VULLNETAR  NJOHURI KRYESORE MBI ASHURANË  Pyetje: NJOHURI KRYESORE MBI ASHURANË Cili është kuptimi i fjalës Ashura (Dita e Ashures) dhe kur bie kjo ditë? A mund të na përçoni disa njohuri të përmbledhura në lidhje me Ashuranë, historikun e saj, agjërimin e saj etj.?  Përgjigjja: NJOHURI KRYESORE MBI … Vazhdoni me leximin e NJOHURI KRYESORE MBI ASHURANË