NA KONTAKTONI

 

Na kontaktoniPër çdo pyetje rreth çështjeve të fesë islame, na kontaktoni lirisht në: “Dërgo Mesazh” në faqen tonë të Facebook-ut “Jeta e Vërtetë – Pyetje-Përgjigje Fetare Islame“, ose duke plotësuar formularin e mëposhtëm; e me lejen e Allahut ne do t’ju përgjigjemi me kënaqësi.

Pyetjet dhe komentet janë të mirëpritura.

* Fushat e treguara me yll duhet të plotësohen.