LITERATURË ISLAME SHQIP

Lëndë elektronike e kualifikuar

(…pasurohet në vijimësi…)

15 012 shfletues/klikues  LITERATURË ISLAME SHQIP

…………………………………………………………………………………………………………….

· Kuran:

1. Kurani i Madhërishëm

2. Abetarja Kuranore

3. Akademia e Kuranit (mësim Kurani on-line)Lexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Traditë Profetike:

1. Sahihul Buhari

2. Hadithet

3. Rijadus SalihinLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Akide (Besim Islam):

1. Shpjegimi i bazave të besimit

2. Faktet e besimit dhe mrekullitë e tij

3. Vërtetësia e Jetës

4. Unë e njoha Zotin timLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Mësimi i Gjuhës Arabe:

1. Mastering Medina Arabic

2. Arabic learningLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Dialog Ndërfetar:

1. Bibla, Kurani dhe Shkenca

2. Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet më të shpeshta për IslaminLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Jurisprudencë (Norma Juridike) Islame:

1. Udhëzuesi i thjeshtuar i muslimanit

2. Rregullat fikhoreLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Jetëshkrim Profetik:

1. Nektari i vulosur i Xhenetit

2. Lulishtja e dritaveLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Prezantim me Islamin:

1. Ta mësojmë Islamin

2. Rruga e muslimanitLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Tregime Islame:

1. Fragmente nga jeta e Sahabëve (shokëve të Profetit)

2. Përmbledhje tregimesh islame për fëmijëLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Femra muslimane:

1. Domosdoshmëria e hixhabit në dritën e argumenteve hyjnore dhe logjikeLexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Fëmija musliman:

1. Gjuha ime (mësimi i arabishtes)

2. Rritja e personalitetit të fëmijës suaj (arabisht)Lexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Porosisni & zbrisni libra islam në shqip:

ISLAMIC-MESSAGELexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Shtëpi botuese / librari / librashitës / përkthyes të literaturës islame:

1. Sira, Prishtinë

(Pers./Nr. kontakti: Bashkim Avdiu, cel. +377 44 399 938)

2. Fjala e Bukur, Prishtinë

(Pers./Nr. kontakti: Driton Maxhuni, cel. +383 49 851 451)Lexoni më tepër

…………………………………………………………………………………………………………….

· Portale të besueshme islame shqip:

LITERATURA ISLAMELexoni më tepër

LITERATURË ISLAME SHQIP

LITERATURË ISLAME SHQIP

LITERATURË ISLAME SHQIP

LITERATURË ISLAME SHQIP

LITERATURË ISLAME SHQIP

LITERATURË ISLAME SHQIP

LITERATURË ISLAME SHQIP

Lini Një Koment

Your email address will not be published.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.