ORIENTIME TË PËRGJITHSHME PEDAGOGJIKE

PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET

Kategoria: FËMIJËT-PROBLEMATIKAT ME TË FOLURIN

PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET

 Pyetje: PSE VOGËLUSHI IM 2-3 VJEÇAR NUK PO FLET

Jam mamaja e një djali të vogël dy vjeç e gjysmë. Zoti ma ka dhënë djalin si drita dhe e falënderoj çdo ditë Allahun për fëmjëm tim që e ka krijuar siç di vetëm Zoti. Por djali nuk do që të flasë. Edhe pse di dhe kupton shumë, ai nuk po flet. Vjehrra ime ka pyetur një herë një hafize dhe ajo i ka thënë se djali ka marr ograk. Pyetja ime është, se çfarë është ograku dhe a mundet një fëmijë kaq i vogël me u ogradis?

Lexoni më tepër
 

PARIME EDUKATIVE ISLAME-FËMIJA 2-3 VJEÇ

Kategoria: ORIENTIME TË PËRGJITHSHME PEDAGOGJIKE

PARIME EDUKATIVE ISLAME-FËMIJA 2-3 VJEÇ

 Pyetje: PARIME EDUKATIVE ISLAME-FËMIJA 2-3 VJEÇ

A mund të na përmendni disa nga rregullat bazë, që duhet të ketë parasysh prindi musliman lidhur me edukimin e shëndoshë të fëmijës së tij në periudhën 2-3 vjeçare?

 Përgjigjja: PARIME EDUKATIVE ISLAME-FËMIJA 2-3 VJEÇ

Falënderimi absolut i takon Allahut! Mëshira, lavdërimi edhe paqja qofshin mbi të Dërguarin e Allahut!

Disa nga rregullat bazë të theksuara nga specialistët e fushës, që duhet të ketë parasysh prindi musliman lidhur me edukimin e shëndoshë të fëmijës së tij në periudhën 2-3 vjeçare, janë:

Lexoni më tepër