KURIMI I MAGJISË

RUKJA-KURIMI ISLAM NGA MAGJIA

Numri i fetvasë: 188 RUKJA-KURIMI ISLAM NGA MAGJIA

Kategoria: KURIMI I MAGJISË

RUKJA-KURIMI ISLAM NGA MAGJIA

 Pyetje: RUKJA-KURIMI ISLAM NGA MAGJIA

A është e domosdoshme që rukja (kurimi me Kuran dhe Lutje Profetike) të bëhet vetëm tek hoxhallarët ose personat e veçantë, apo çdo musliman/e që di të lexojë Kuran dhe të bëjë Lutje Profetike, ka të drejtë t’i këndojë rukje personave të prekur nga magjia a xhindet? A mund të na tregoni formën e shërimit nga magjia?

 Përgjigjja: RUKJA-KURIMI ISLAM NGA MAGJIA

Lexoni më tepër
 

NUK PO FEJOHET EDHE PSE KA KËRKESA

Numri i fetvasë: 13 NUK PO FEJOHET EDHE PSE KA KËRKESA

Kategoria:  FEJESA-PREMTIMI PËR MARTESË

NUK PO FEJOHET EDHE PSE KA KËRKESA

Pyetje: NUK PO FEJOHET EDHE PSE KA KËRKESA

Kam shumë kërkesa për fejesë, por asnjëra nuk realizohet, kam frikë mos më kanë bërë ndonjë gjë. Çfarë të bëj?

Përgjigjja: NUK PO FEJOHET EDHE PSE KA KËRKESA

Falënderimi absolut i takon Allahut! Mëshira, lavdërimi edhe paqja qofshin mbi të Dërguarin e Allahut!

Në fakt problematika në fjalë është një problematikë që më së shumti ka shkaqet e saj shoqërore por ka raste kur ajo është edhe për shkak të magjisë.

Lexoni më tepër